Fredag !

Då hade helgen börjat då.
Sötnöten  ledig i  och vi skulle hita på något men dagen gick så fort så vart inte så mycket.
Jag olivia linda och tuva gick ner till stan i fårn oss och tog en fika på lindhals medans robban åkte ut till sina bin och titade till dom. efter det vid 15.50 så mötes vi upp vid Olai kyrkan för ståhls fastighetskontor låg där. Och vi skulle ditt och skriva på kopntraktet till lägenheten. viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Så gud vad skönt det käns nu när man har skrivit på det nu känner men att man kan börja packa  ner saker och lägga det i kartonger och ner i kälaren så länge. För 3 månader går ju fort.
Vi kan ju flyta innan med men beror ju lite på när dom kan få den uthyrd. Inget roligt att sita med dubla hyror blir ju lite mcyket räkningar då.
Vi valde tapeter även till köket så hoppas det blir bra, tyckte det var lite svårt att välja när man bara tittat på  lägenheten en gång inan men tog en ´jus tapet så det ska nog bli bra är ju aprikosa kökslukor så man var ju tvungen att ta hänsyn till det , för dom var det inget fel på så dom ville je byta ut och måla om dom var inget dom häller tänkte göra och ska vi göra det så måste man lämna in dom för sprutlakering och det kostar ju en del. 
 Efter vi hade skrivit på kontraktet så  bar det va hem  där det vart att ta en fika igen men denna gång så var papporna med till barnen. Vi pratade lite om helgen och om vad som skulle händ under deras semester mm.
Efter det så pustade vi bara ut och tog det lungt i soffan framför en bra film, Olivia var väldigt gnälig och dan. har var det i  3 dagar ca men är ju så när tänderan spökar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!