Fortsätningen på helgen :)

Då sitter man här hemma framför tv och datorn pendlar i mellan.
Olivia ligger och sover i soffan och vill att man är nära hälst så att hon har hudkontakt men försöker ju vänja henne av med det men är inte så lätt. föröker så gåt det går.
Sötnöten är ju mitt övergatan hos en vän och firar hans flickvän som fyller år. Hans kompis behövde tydligen moralisgt stöd han är väl tvungen at hålla honom i hande för han ville inte vara där sj med henne och släkten och hennes vänner . töntigt tycker jag. Men vist kanske inte är så roligt att va ensam kille med en massa tjejer.
Så men sitter här hemma  själv eller vad man ska säg ändå inte själv men det känns som så lite skönt det med.
Men återstår ju o se hur länge hon sover och man så känna deta lungn, funderar på o göra i ordning fotbadet och gör i ordning min föter med att fila dom bubla dom och måla tånaglaran men får se i fall lunet håller i sig.
Annars i dag så var vi ute på djurön och tog en fika med malin och hennes mamma väldigt trevligt  fast det blåste men inte så mycket där vi satt. Men det kom en vind pust som gjorde så kaffekoppen och Nt flög ner på alltangolvet. Som tur är så fick ingen något på sig.

Jo får ju inte glöma bort o medela att det är tänderna som spökat på prinsesen därför hon varit så sur och den gång så kommer den upp med. Den har tagit sig upp lite gran nu så man kan se den när hon gappar men märkte av det när men tar in fingret o känner. Är så glad första tanden. Undra i fall hon känner sig lika glad som vi gör som föräldrar, vi är ju så glada över varje framsteg dom tar. Men själva så ser dom glada ut men tror vi har den största lyckan i det hella i alla fall nu när dom är så små  när dom är över året sen så är det dom som kommer  vara mer stolta och hålla fast vid den tror jag.
Men det som är nu är ju att när väl 1 tand har kommit så brukar det ju bara säga pang så kommer dom andra rätt fort där på så får väl se. hur fort i melan dom andra det kommer o ta är glad i alla fall att hon inte fick masa hög febber i alla falll. för många bran brukar ju får det tuvär. Emn våran sötis klarade sig med lite gnäll tårar lite mer mammig en vanligt och lite röd i stjärten.  men får väl se i fall det är så med dom andra med.  
Nu ger jag upp bloggandet för i dag med för har  fott lämnat det 5 gånger för att prinsessan har vaknat så ska ta o krypa ner i soffan till en film nu med godis chips dip och sen lite kvälls mat.
Lödrads myss med tessan och kissekaten Ior får det bli men Sötnöten kommer väl snart med eller om 2 timmar ca.

Kommentarer
Postat av: malin

kul att ni kom ut :)

2009-07-26 @ 18:37:46
Postat av: sandra

=)

2009-07-27 @ 15:40:07
URL: http://malmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!