hatar kråkor/ ni är mördare.

Har bara ett ord att säga . kråkor är så elaka och då stor jag för det . jag och en mamma till var ute i en lekplats när vi plötsligt börjar höra ett konstigt djur när vi sedan tittar bort ser vi hur två kråkor håller på att haka på något vi går fram för o se vad det är.. Och inser att det är en har unge. barnen ser på oss o säger att vi måste hjälpa Man hur den är så rädd o skriker för fult. den andra mamman går till dom som står o jobbar för där han sägar att han inget kan göra. och vi står kvart tänker att ja vi kan ju inget göra får hoppas att dom inte kommer tillbaka. vilket dom gör. när dom sedan har hittat den här ungen så springer vi ditt igen och inser att det är två stycken och inte en. Den ena lyckas springa för glatta livet och vi tror den kom undan. Vilket den inte har självklart för ju kråkorna syn på detta och ge sig efter den. vi hör hur det låter o skiker och dom fick tag i den vi kom ditt och lyckas fånga in den staka ren man ser hur ögat är helt förstört på den och hur den blöder från näsan vad gör vi står vi där 3 föräldrar men två barn var vad gör vi nu.. Vi kan ju inte lämna den här för barnens skull. fårgar personer som går för bi men som inte visar någon medkänsla . så kom det en vänlig stjäl som hjälpte oss. vi ringde runt till polisen och till en veterinär och ingen kunde hjälpa oss. Polisen had eju ingen bil att skicka till oss det skulle jag ju förstå tills hon fick redan på att det var vid en lekplats och det fans barn där. Då skulle hon allt se vad hon kunde göra för oss och skulle ringa upp. vi stod och vänta och ingen ringde upp( dåligstill). Den vänliga själen som kom frågade i fall vi hade möjlighet att ha den ett tag hemma hos oss vilket vi med barn inte hade men Den äldre damen vid namnat Eva hade så hon har den hemma hos sig nu sedan så ska dom ta den till en vetriner och vi hoppas dom antingen kan hjälpa den eller att den slipper lida. När jag efter 25 minuters väntan kom hem så ringde dom upp från polisen och frågade hur det gick. och dom fick ett surt svar tillbaka att ja vi står inte där längre barnen klarade inte av väntan och en vänlig stjäl hjälpte oss. hon tackade inte ens att vi tog hand om det själv. och då hade jag ändå när jag gick i från platsen ringt o meddelat hur vi hade löst det hela.
 
Så vist poliser är bra att han och jag kan förstå att dom inte  tar det i första hand man vart sak man vända sig då. Eller ska man bara lära barnen att det är livets gång !!! att bara vända på klaken o gå.
 
Gjorde vi fel eller rätt????? Vi sjävl med barn och ingen bil kan ju inte göra så mycket själv. 
 
Kan tilläga att den  andra kaning ungen kom undan vad vi vet i alla fall. Och det hoppas vi det är i alla fall  det våra barn tror för vi gick ditt och såg efter när vi hade  rädad den andra. och då fans den inte kvar. 
 
Jag tycker personligen att det borde finnas i alla städer något nr  som man kunde ringa när det gäller sådan här saker och som kan ta hand om det. man ser ju om det i tv i bladn så varför skulle det inte kuna funka har i norrköping. 
 

Kommentarer
Postat av: Stolt mamma till två

I USA har de ju djurpoliser som tar hand om sådana uppdrag men i Sverige finns det ingenting för djurens rätt. Det är jätte hemskt att vi inte gör något för djuren här i Sverige. Har också ringt Polis om misshandlande hundar och de kan inte göra något och det gör mig så jävla förbannad!

Svar: vist är det. Jag har med ringt om hundar samt katter och inget gör domDet är verkligen så det gör ont i en det är hemskt. Konstigt att vi inte att efter USA
Med något som rör djuren när vi tar efter allt annat
Therese

2012-07-19 @ 14:45:45
URL: http://sarahan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!